Zeeland, in verleden en heden

Dat is de titel van ons nieuwe tijdschrift.

Op woensdag 16 december 2020 heeft de burgemeester van Landerd, Marnix Bakermans, het eerste exemplaar in ontvangst genomen van ons nieuwe magazine. Voorzitter Gerard Selten reikte het uit. Het blad komt drie keer per jaar uit en is gratis voor de leden van de Heemkundekring.

Binnen de Heemkundekring wordt ontzettend veel verzameld aan kennis over Zeeland. Via dit blad willen we die kennis delen met iedereen die daar belangstelling voor heeft.

Het blad is ook voor 2,50 euro los te koop bij Piet Huvenaars op Korte Dijk 5; bij Tjeu van Ras op Brouwerspad 18 en bij Gerard Selten op Voor-Oventje 5. Als u daarna besluit om lid te worden, dan krijgt u een korting van 2,50 euro op uw eerste contributie.

Zeelandse inwoners kunnen ook 2,50 euro overmaken op ons bankrekeningnummer: NL 87 RABO 0159 5427 31 ten name van Heemkundekring Zeeland onder vermelding van: tijdschrift. En vergeet het adres niet te vermelden!

Dan krijgen ze dat blad zo spoedig mogelijk thuis bezorgd.