Nabbegat wandeling 29 mei i.p.v. 22 mei

Beste leden van Heemkundekring Zeeland,

Op onze jaaragenda staat een excursie gepland op maandag 22 mei.

We hebben dit jaar gekozen om te gaan wandelen op Nabbegat.
Onze werkgroep Wandelingen heeft veel tijd en energie besteed om in die buurtschap een interessante wandeling te maken. Wij mogen als eerste deze wandeling meemaken. De gidsen kunnen op die manier nog eens oefenen voor de publiekswandeling die op 5 juni gaat plaats vinden. Na afloop krijgen we dan ook de mogelijkheid om onze opmerkingen aan de wandelwerkgroep door te geven.

De datum is een week opgeschoven, naar maandag 29 mei.
Om de invallende duisternis voor te zijn, start de wandeling al om 19.00 uur. U bent welkom bij de familie Fleuren op Schaijkseweg 11 om uw fiets of auto te parkeren. Voor koffie en thee wordt natuurlijk gezorgd.

Samengevat:

Op 22 mei geen ledenbijeenkomst.

Op 29 mei om 19.00 uur verzamelen we op Schaijkseweg 11 te Zeeland.

De wandeling duurt ongeveer 2 uur en is niet geschikt voor rolstoelers of mensen die heel slecht ter been zijn. Er wordt ook gewandeld buiten de paden, dus neem geschikte wandelschoenen mee.